Szczegóły Szczegóły PDF BIBTEX RIS Tytuł artykułu Effect of fungal solid-state fermented product enriched with gamma-linolenic acid and ß-carotene on blood biochemistry and immunology of broiler chickens Tytuł czasopisma Polish Journal of Veterinary Sciences Rocznik 2020 Wolumin vol. 23 Numer No 2 Autorzy Bartkovský, M. ; Mudroňová, D. ; Marcinčáková, D. ; Klempová, T. ; Sesztáková, E. ; Maskaľová, I. ; Karaffová, V. ; Jaďuttová, I. ; Čertík, M. ; Hudák, M. ; Marcinčák, S. Słowa kluczowe broiler chicken ; lipids ; immunology ; fermented product ; blood chemistry Wydział PAN Nauki Biologiczne i Rolnicze Zakres 247-254 Wydawca Polish Academy of Sciences Committee of Veterinary Sciences ; University of Warmia and Mazury in Olsztyn Data 2020.06.29 Typ Article Identyfikator DOI: 10.24425/pjvs.2020.133639 ; ISSN 1505-1773 Źródło Polish Journal of Veterinary Sciences; 2020; vol. 23; No 2; 247-254